Puilaetco Dewaay Private Bankers lanceert MyPLDW: uw nieuwe digitale platform

Dit nieuwe digitale platform kunt u raadplegen waar en wanneer u wil. Het werd uitgedacht en gecreëerd door professionals uit de financiële wereld en kan volledig gepersonaliseerd worden. Als cliënt kunt u er in alle transparantie uw kennis verrijken, voor een eenvoudig, efficiënt en volledig beveiligd beheer van uw vermogen.

Een gamma nieuwe diensten

Wanneer u aanmeldt op uw persoonlijke pagina, krijgt u onmiddellijk toegang tot alle diensten op MyPLDW, zoals de personaliseerbare raadpleging van uw portefeuilles en uw privéberichten, van uw effecten- en contantenverrichtingen en van uw lopende orders.

U vindt er ook een analyserooster, in functie van de weging, de performances of de volatiliteit van uw posities. U kunt uw overzicht personaliseren door zelf te bepalen welke informatie u weergegeven wil zien.

MyPLDW biedt ook een overzicht van de jaarlijkse historiek van uw portefeuilles, per activaklasse en valuta. Daarnaast geeft het platform ook toegang tot een hele reeks publicaties die u online kunt raadplegen of downloaden.

Uw persoonlijke contact blijft intact

Met deze nieuwe applicatie kunt u uw private banker rechtstreeks contacteren via een ultrabeveiligd en strikt vertrouwelijk messagingsysteem.

De snel evoluerende technologie vervangt het menselijke contact niet, maar vormt een waardevol hulpmiddel. De bedoeling van MyPLDW is niet om het bevoorrechte contact met uw private banker te vervangen, maar wel om het aan te vullen en te versterken! U kunt uw private banker voortaan immers ook bereiken via pc, tablet of smartphone.

Eenvoudig, intuïtief, persoonlijk en ultrabeveiligd

Aan de basis ervan liggen wel complexe algoritmes, maar op zich is het platform uiterst gebruiksvriendelijk. Voortaan hebt u als cliënt toegang tot uw financiële informatie op alle mogelijke dragers: pc, tablet en smartphone.

De analyse van uw portefeuilles gebeurt volledig gepersonaliseerd en op maat. En de talrijke gebruiksvriendelijke functies bieden u een ongeziene vrijheid om uw portefeuilles te raadplegen.

Tot slot wordt uw bankinformatie beveiligd door een identificatiesysteem op drie niveaus en een volledige versleuteling.

Het perfecte evenwicht tussen traditie en innovatie

De gepersonaliseerde en evoluerende dienstverlening van MyPLDW combineert het beste van twee werelden. Een weldoordacht evenwicht tussen traditie en innovatie, dat u performante prestaties garandeert.

‘Met deze digitale ruimte is het duidelijk de bedoeling om onze relatie met u nog te versterken, uw rendementen te maximaliseren en u een kwaliteitsdienstverlening te bieden. Zo beogen we een nog grotere tevredenheid over de manier waarop we onze missie uitvoeren: u performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen bieden.’

Bent u cliënt bij Puilaetco Dewaay Private Bankers en hebt u nog geen toegang tot MyPLDW ? Contacteer uw private banker om uw persoonlijke toegang te krijgen.

Vanaf vandaag hebt u hier toegang tot het nieuwe digitale platform. Voor de mobiele versie kunt u de app MYPLDW downloaden in de App Store (voor iPhone en iPad) of de Google Play Store (voor Android smartphones en tablets).

Hulp nodig?

Contacteer uw private banker of onze dienst Digital Care telefonisch op 02/679.88.00 (van maandag tot vrijdag, van 9 tot 17.30u) of via e-mail op digitalcare@pldw.be.