Puilaetco Dewaay Private Bankers verkozen tot 2de beste Belgische beheerder

Deze jaarlijkse peiling, die ook wel « de Oscars voor beleggingen » genoemd wordt, wordt gedaan bij 11.000 professionals inzake vermogensbeheer bij 4.000 verschillende bedrijven.

Dit jaar staat onze Bank op de 2de plaats voor de Belgische markt in dit klassement dat in 1974 gelanceerd werd en kan rekenen op de steun van Euromoney. Deze onderscheiding is te danken aan de grote gezamenlijke inspanningen van vier van onze aandelenfondsenbeheerders: Ignace De Coene, Anne-Catherine Delaye, Jérôme Truyens en Danny Wittenberg. Ze behoren allemaal tot het team Richelieu Investment Funds.

Bovendien maken twee leden van het team deel uit van het klassement van de vijf beste aandelenfondsenbeheerders in hun categorie: Ignace De Coene, die Head of Fund Management is, en Anne-Catherine Delaye, Senior Fund Manager, die verschillende solide aandelenfondsen beheert samen met Jérôme Truyens.

Bekroond worden door de financiële gemeenschap voor de uitmuntendheid van onze merken en medewerkers sluit perfect aan bij onze voortdurende ambitie: performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen bieden aan onze cliënten.