Puilaetco Dewaay verkozen tot 2de beste Belgische beheerder; 3 van onze experts in de top 5 van de beste professionals

Deze jaarlijkse peiling, die ook wel « de Oscars van de beleggingen » genoemd wordt, werd uitgevoerd bij 14.400 Europese professionals inzake vermogensbeer van meer dan 4.000 verschillende bedrijven. Zij werden door het Londense bedrijf Extel gevraagd om de beste professionals van het voorbije jaar aan te duiden.

Dit jaar staat Puilaetco Dewaay voor het tweede jaar op rij op de 2de plaats voor de Belgische markt. Deze bekroning is te danken aan de grote gezamenlijke inspanningen van drie van onze aandelenfondsenbeheerders: Ignace De Coene, Danny Wittenberg en Anne-Catherine Delaye. Ze maken alle drie deel uit van het team Rivertree Investment Funds, ons compact gamma huisfondsen.

Bovendien behoren onze drie experts tot de top 5 van de beste professionals: Ignace de Coene is Head of Fund Management en Danny Wittenberg en Anne-Catherine Delaye beheren samen verschillende solide aandelenfondsen.

Bekroond worden door de financiƫle gemeenschap voor de uitmuntendheid van onze merken en medewerkers sluit perfect aan bij onze voortdurende ambitie: performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen bieden aan onze cliƫnten.