Puilaetco Mobility Experience:

Puilaetco Mobility Experience:

een nieuwe manier om naar het werk te gaan


De eerste editie van de Puilaetco Mobility Experience vond plaats aan het einde van de zomer en in het najaar van 2023. Na een aantal fietsinitiatieven de voorbije jaren heeft Puilaetco besloten om het over een andere boeg te gooien en multimodale mobiliteit te promoten. (Her)ontdek hieronder onze "after movie" en de portretten van onze mobiliteitsambassadeurs die anders denken over hun verplaatsingen en er soms zelfs een levensstijl van maken!


Tijdens deze eerste editie van de Puilaetco Mobility Experience vonden een tiental schriftelijke interviews plaats met medewerkers van de bank die zich op een multimodale manier verplaatsen - te voet, met de fiets, op een scooter, met het openbaar vervoer, enz. Deze werden aangevuld met video-interviews met verschillende mobiliteitsambassadeurs van Puilaetco.

Het Mobiliteitsteam organiseerde ook twee fietsnamiddagen in het hartje van het Zoniënwoud, een wandeling door de wijk van La Royale Belge, informatiesessies over verschillende manieren van vervoer en een groot conferentiedebat met meneer Frederik Depoortere, Brussels Mobility Manager.

Misschien herkent u sommige colléga’s in de video's hieronder... Bedankt aan al onze collega's die deelnamen: Daniel Lagrange, Martin Desimpel, Marie-Charlotte Vasseur, Yves De Poorter, Floris Mineur, Edouard de Neve, Géraldine Haas, Ingrid Swiggers, Michel Solis Ramos, Philippe Vansiliette, Ludivine Pilate, Stéphane Sindic, Philippe Geernaert, Alexis Driessens, Laurent Moortgat, Florence Van Tomme, Alphonse de Grady de Horion, Candice Schoemans, Anne-Aymone de Baré, Carl Van den Bergh, Loewieze Gordts, Charles Tabet, Sandra Durieux en het Mobiliteitsteam onder leiding van Valérie Lefebvre, Zina El Kacemi, Ilya Safran en Mathieu BONTE.